EVO KADA SE ANA BEKUTA VRAĆA U “ZVEZDE GRANDA” Mrka je zakleo da mora da peva

182

Ana Bekuta se vraža u žiri “Zvezda Granda”! Kako saznaje Informer, pevačica želi da prođe 40 dana od smrti njenog dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića pre nego što ponovo počne da radi.

Prema tvrdnjama našeg izvora iz “Grand produkcije”, Bekuta je definitivno dogovorila sa Sašom Popovićem da počne ponovo da snima emisije krajem januara.
– Ana je jaka žena, ne beži od posla i odgovornosti. Ipak, treba joj vremena da se oporavi od teškog emotivnog udarca koji je doživela zvog Mrkine smrti. Zbog toga je za sada odložila sve poslovne obaveze, ali će se ipak vratiti u žiri krajem januara – kaže naš sagovornik.

Kako navodi, Bekutu će neka koleginica morati da menja u najviše jednoj ili dve emisije.
– Ima već dosta emisija koje su snimljene unapred, tako da će moći da se emituju narednih nedelja. Popović joj je rekao da ne brine i da će on ako bude potrebno pronaći nekog ko će je zameni u jednoj, dve emisije. Mrka ne bi želeo da ona sedi kući i plače. Prvi bi joj rekao da se što pre vrati poslu, muzici i druženju. Pa i dok se borio za život on joj je govorio da ne otkazuje nastupe, nego da preva.

Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS preminuo je 27. novembra.

informer