GAD SI, SPAVALA SI SA DRUGIM NA 2 METRA OD MUŽA! Miki bez dlake na jeziku sasuo Dalili sve u lice, ona ZAPENILA od besa!

165

Bane Čolak je nastavio svoje izlaganje nakon svađe sa Dalilom Dragojević.

– Što se tiče Gruje, govorio je da ima porodicu, da nije imao ništa sa Vanjom, da ne želi ni sa kim ništa, a videli smo ponašanje sa Mimom i sve one jezike na žurci – rekao je Bane.

– Ne znam po čemu sam ja moralisao – rekao je Gruja.

– Ako već pričaš o prošlosti, bolje da ne spomenemo tvoju prošlost – dobacila je Dalila.

– Dobro ženo, tebi niko ništa ne sme da kaže, nije mi jasno, pusti ljude da pričaju – vikao je Miki.

– Do sada sam ćutala, već su me naveli, ali njemu neću – vikala je Dalila.

– Prvi sam bio nemoralan u prošlosti, bili ste svedoci. Uvek sam za ljubav pa kakva god bila, čak sam i ove lažne veze podržavao. Dalila, navešću tebe. Ne zameram sve što si uradila, okej je. Ali mislim da li lažni moralista, ke*aš svima ovde, a šta si ti uradila. Iskreno, mislim da si varala muža i u braku. Govoriš da su sve žene ku*ve i dobacuješ a je*ala si se na dva metra od muža, izgubila si svaki kredibilitet da bilo šta kažeš – govorio je Miki.

– Molim? Razapnite me što sam se zaljubila? Kako ja sad nemam kredibilitet? – ubacila se Dalila.

– Ti si takav gad, svašta bih ti rekao, ali ćutim zbog Filipa. Mogu da budem mnogo loš, vučeš me za jezik. Mislim da je istina i da si se je*ala sa onim ringišpilčinom, u sve verujem. Tebi niko ništa ne veruje – vikao je Miki.

– Do juče si govorio da priznam sve, da kažem da sam se zaljubila i evo šta sam sada ispala – vikala je Dalila.

– Neću više da komentarišem, prodaješ mu*a za bubrege. Ti si nepismena, ne znaš dve prosto proširene da sastaviš. Ti si polupismena, postala si popularna što si prevarila muža – urlao je Miki.

kurir