NIČIM IZAZVANA REKLA JE DA JE BOGINJA U S**SU, TO JE K**VA! Lepi Mića se ne zaustavlja, pljuje Dalilu na sva usta! (VIDEO)

189

Lepi Mića komentarisao je lažne moraliste u “Zadruzi”, a odmah se dotakao i ljubavnih odnosa.

On je “osuo” po svim devojkama koje su učesnice rijalitija. Dok je Mića obrazlagao i objašnjavao zadrugarima šta je moral, Miljana Kulić i Filip Car neprestano su dobacivali jedno drugom.

– Složio sam se sa Carem kad je rekao da nije lažni moralista, već da je nemoralan. To je velika razlika! Svi smo mi nekada bili lažni moralisti, ali najveći su oni koji su moćni… – pričao je Mića.

– Najveća bludnica je napojila žednog psa i svi su joj gresi bili oprošteni – ubacila se Dalila.

– Budite šta hoćete! Ja podržavam Sanju u poslednje vreme, Mateja i ti treba da se izje*ete kvalitetno, ja vam uporno pričam ono što vi želite biti. Devojke, kada ste poslednji put bile u biblioteci? Kada ste poslednji put bili u pozorištu ili kazalištu, kada ste bili normalni zadnji put? Došli ste na mesto bluda i nemorala, mesto gde ne važi ništa, jedini zadatak nam je da budemo gledani, što više budemo je*ani, više ćemo biti gledani. Unakazili ste sve što je normalno i moralno. Ovde će ostati samo ozbiljan ološ, najgore stvari ste ovde radili. Najveći lažni moralisti su oni koji kažu da nije sve u parama, a imaju najviše para – nastavljao je Mića.

kurir