Dejanu si razvalila život, meni nećeš: Nakon razvoda od muža, Dalila raskinula i sa ljubavnikom!

147

Dalila Dragojević i Filip Car nastavili su sa žestokom svađom u hotelu. Nakon prepirke su odlučili da raskinu i stave tačku na svoj odnos, a Filip je čak i pokupio svoje stvari iz hotela te će ubuduće spavati u spavaćoj sobi sa svima.

– Ovome si razvalila život, meni nećeš – rekao je Car.

– Razvalila? P…o jedna. Sa mnom možeš dogovor, ali šefovati nećeš. Ti Maju i Dejana komentarišeš više nego ja, možda se smuvaju ako uđe, pa ih mi komentarišemo. Neću po tvom, završili smo – dodala je ona.

– Prošlo ga je sve za 15 dana, jedva je dočekao! Treba ovu vješticu iznijeti – nastavio je Filip.

– Koga god da sam sreo, kaže da si iznap..avala sve žive – nastavio je Filip.

– Da! Tri k…etine koje su htjele da se j… sa tobom. Ti si napao Marka koji je samo rekao da sam inteligentna, a ove meni pričaju da bi se iz..bale sa tobom – pričala je Dalila.

– I ovaj je pokazao – odbrusio je Car.

Filip Car nakon što je završio svađu sa Dalilom Dragojević otišao je do Bijele kuće, ali se vrlo brzo vratio u hotel, kod Dalile, ali sa njom nije progovorio ni riječ.

Naime, on je samo uzeo svoju posteljinu i otišao nazad u Bijelu kuću. Filip je zauzeo krevet gdje je spavao sa Dalilom, ali i ona nekad sa Dejanom. Da li će ovaj par uspjeti da prebrodi svoje probleme, ostaje da vidimo u danima koji su pred nama.

Inače, ona je sa Filipom prije dva dana imala žestok obračun, nakratko su se pomirili, ali to nije dugo potrajalo.

Izvor: Kurir