On je narcistična, manipulatorska gnjida od čovjeka: Javnost zgrožena ponašanjem muža Tanje Savić!

166

Javnost posljednjih dana bruji o Tanji Savić i njenoj navodnoj vezi sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, a strasti dodatno podgrijava pjevačicin još uvijek zakoniti muž, Dušan Jovančević koji je, ovim izrevoltiran, šokirao vulgarnim komentarima i opaskama na Tanjin račun.

On je takođe Tanji čak i zaprijetio i ucijenio je intimnim snimcima koje će, kako kaže, pustiti u javnost ukoliko mu ne dozvoli da se čuje sa djecom, a nije zaobišao ni Stanivukovića za kojeg je imao grube komentare i prijetnje takođe.

Sve ovo nimalo se ne dopada domaćoj javnosti. Naime, na društvenim mrežama kruže komentari zgroženih i zatečenih ljudi Dušanovim ponašanjem, a velika podrška upućuje se Tanji.

– Pravda za ovu jadnu i napaćenu ženu – glasio je tek jedan komentar.

– Kolika si nula ispao od čovjeka, neka muž Tanje Savić postane mjerna jednica za “od jadno do najjadnije”.

– Bivši muž Tanje Savić pronađen najjadniji na svijetu, Ovaj intervju me raznosi, nikome ne želim smrt, ali želim. Naravno radi se o povrijeđenom egu koji kreira potpuno nove nivoe jadnosti – pisali su korisnici, a zatim se osvrnuli na to što Dušan tvrdi da je Tanja sa njim bila iz koristi.

– Aha, korist, da ga izdržava i poslije je pokrade. Baš je izvukla veliku korist – pisali su korisnici, a zatim se osvrnuli i na prijetnje koje joj je uputio:

– Zar mu iko može vjerovati? Kakav si čovjek kada hoćeš da objaviš privatne snimke majke svoja dva sina!? Ja ne vjerujem… Ovo je strašno na toliko mnogo načina – šokirani su bili korsinici.

– Naš.rkao se pa ne zna šta priča. Sad vidimo ko je on, dr.girana budala!

– Obična narcistična manipulatorska gnjida od čovjeka! Tanja neka si pobjegla od idiota, vjerujem da to nije bilo lako izvesti i da takve veze ostave traume, ali uživaj u životu sada, ti si se opet rodila poslije ovakvog smrada u životu – napisao je jedan korisnik na tekst gdje Tanjin suprug govori “Tanja voli da koristi k.kain”.

Korisnici su takođe zgroženi svim ovim što Jovančević čini, zbog ugrožavanja njihova dva maloljetna sina.

– Da ni ne pominjemo što će djeca jednog dana moći da vide te snimke. Voliš ih tako što hoćeš da im poniziš majku – upitao se još jedan zgranuti korisnik.

Izvor: 24sedam.rs