2003. GODINE OŽENIO ANĐELIJU – OVO JE ŽENA SAŠE MATIĆA: Prirodna, odmjerena, porodicu drži na okupu (FOTO)

224

Poznati pjevač svoj porodični život drži podalje od znatiželjnih očiju javnosti, pa tako na prste jedne ruke možemo da nabrojimo prilike kada smo vidjeli njegovu suprugu.

Saša Matić poznat je po tome da je porodičan čovjek, i, prema njegovim riječima, svaki slobodan trenutak voli da provede sa svojim voljenima. Saša se 2003. godine oženio lijepom Anđelijom i sa njom dobio dvije kćerke, Taru i Aleksandru.

– Veoma malo govorim o tim stvarima, ali moguće da je muzika jedan od mojih aduta. Volim da se maksimalno dajem, ali i da mi se to vrati, pa tu nalazimo balans – rekao je Matić svojevremeno za “Stori”.

Prema njegovim riječima, Anđa je uvijek uz njega, njegova je podrška i vjetar u leđa, ali i stub porodice – pogotovo što je zbog prirode posla često odsutan od kuće.

– Supruga je uvijek uz mene, ali je ne opterećujem svojom karijerom. Postoje situacije kada je pitam za savjet, uglavnom je to pomoć u izboru garderobe, a što se tiče muzike tu sam svoj na svome. Sebe smatram dovoljno kompetentnim i najveći sam kritičar sopstvenog rada. Tek kada završim snimanje albuma, članovima svoje porodice i prijateljima pustim pesme jer mi njihovo mišljenje znači. Normalna je stvar da me supruga podržava, da nije tako, ne bi bilo porodice. Kada ne bih imao zdrav odnos sa ukućanima, i karijera mi ne bi bila ovako uspješna – rekao je Saša.

Anđelija se veoma rijetko pojavljuje u medijima, a retko je možemo vidjeti na gradskim događajima koje posjećuje njen suprug. Par takođe privatnost svoje dvije kćerke vrlo brižljivo čuva.

kurir