BILA JE NAJLJEPŠA ŽENA BIVŠE JUGE, a da je vidite danas: RAZVELA SE PA SE PONOVO UDALA, čekajte da čujete čime se bavi (FOTO)

206

Iako je imala slavu, ljepotu i poštovanje, dugo se pričalo da su je suprugove prevare slamale, sve dok nije krenula dalje i našla novu sreću

Nekada i zvanično najljepša žena Jugoslavije bila je Suzana Žunić. Prelijepa Mis Jugoslavije imala je slavu, ljepotu i pažnju muškaraca, a 1988. godine proglašena je za najljepšu ženu tadašnje države, što je bila velika čast.

Kada je ponijela ovu lentu, nema muškarca kome se nije dopadala, a posebno se za nju zainteresovao perspektivni hrvatski fudbaler Igor Štimac.

Njih dvoje su bili pozivani na najznačajnije prijeme u zemlji, te nije prošlo dugo do njihovog susreta i romanse koja je bila glavna tema medija.

Njihov brak trajao je 19 godina, ali iza zatvorenih vrata to nije bio ideal sreće, uprkos popularnosti, ljepoti, poštovanju. Pisalo je kako je Suzana tonula u nezadovoljstvo i nosila masku srećne žene, dok ju je Igor varao sa misicama, glumicama, pjevačicama, a govorilo se o njegovoj romansi, navodno, s Alkom Vuicom.

To je, navodno, bila kap koja je prelila čašu, a Suzana je nakon dvije decenije odlučila da napusti supruga, s kojim je dobila troje djece — sina Luku i kćerke Miu i Deu.

Poslije razvoda od Štimca, Suzana se 2015. godine udala za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića, nakon šest godina zabavljavanja i danas slika, a njen Instagram profil je prepun njenih umjetničkih djela.

novi.ba