IZMEĐU DVA NJIHOVA POLJUPCA PROŠLO JE 10 GODINA: Evo ko je i čime se bavi suprug Sanje Kužet, krije ga od medija (FOTO)

193

Sanja Kužet, voditeljka šoua koja često uspeva da svojom ljepotom zasjeni velike zvijezde s kojima je na sceni spada u omiljena TV lica u našoj zemlji! Uvijek nasmijana Sanja, koja vodi muzičko takmičenje “Zvezde Granda”, poznata je po prirodnoj ljepoti i vitkoj figuri, a poznato je da je u srećnom braku i da ima dvoje djece.

Kužetova godinama uživa s Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne automobilske kuće. Par ima sina Strahinju, dok Sanja iz prethodne veze s biznismenom Zoranom Piperom ima i sina Andriju, koji je jedva čekao da mu majka podari mlađeg brata.

Sanja je jednom prilikom ispričala da ljubavna priča njenog izabranika i nje nije tipična i da je ona, zapravo, počela mnogo ranije nego što smo pretpostavljali…

— Jedna informacija koja nije poznata javnosti je da smo mi početkom naših dvadesetih bili u emotivnoj vezi. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo taj uvod i upoznavanje — ispričala je lepa Sanja.

Sanja i Nemanja, inače, nisu vjenčani, a Sanja vjeruje da to nije neophodno za porodični sklad.

— Kod nas je birokratija inače komplikovana, pa je to još jedan dokument više koji bi mogao dodatno sve da oduži. “Papir” nam ništa ne mijenja, a možda je to i dobro, sa psihološke strane. Kada jednom prođete kroz sve to, shvatite da brak nije presudan za sreću. Mislim da su dejca najveće blago i ono što Nemanju i mene dodatno spaja. Ne prvenstveno, ali dodatno svakako. I to je u ovom trenutku najvažnije — izjavila je ona jednom prilikom.

novi.ba