DOGORELO MU! Janjuš POLUDEO zbog izlaganja oko budžeta, pa ustao i sasuo Dalili sve u lice – TI SI BOLESNA DEVOJKA!

157

Dalila Dragojević izabrana je za ovonedeljnog vođu, a njen zadatak je da večeras izabere potrčke i omiljenu osobu, sa kojom će boraviti sedam dana u hotelu. Njena podela budžeta izazvala je lavinu reakcija, a Stefan Mihić prvi se javio da to prokomentariše:

– Išla je linijom manjeg otpora, taktizirala je, pokušavala je da kupi mir. Nije mi se svidelo što je pokušala da opiše ljude kroz situacije, a ne kakvi su ljudi prema tebi. Očekivao sam da bude direktnija. Ja imam izuzetno lepo mišljenje o tebi, ti danas nisi rekla ništa što si mi rekla onda kad sam ja delio budžet, radi se o rečima, ne novcu – govorio je Mihić.

– Samo da Eni čestitam rođendan, želim joj sve najlepše. Najviše me je iznenadilo što je Sandri Rešić dala veliki budžet, veliko je pitanje zašto je dala njoj veliki budžet, imala je svađe sa njima. Niko ne veruje da ona gotivi Sandru. Ona je najbolja drugarica tvog muža, meni je to boleština. Kad si meni davala budžet, govorila si o mom komentarisanju tebe, a ja nijednu uvredu tebi nisam uputila. Znaš kako si ti mene komentarisala u Zadruzi 3? Ja sam dosta pravio budalaština ovde, neću ih praviti više, nije trebalo da mi pominješ taj odnos – komentarisao je Janjuš.

SRBIJA DANAS