PEVALA JE U KNEZU, PA SE PROSLAVILA U ZVEZDAMA GRANDA! Mlada pevačica otkrila ko je bolji: JELENA ILI CECA I ŠOKIRALA SVE

316

Zorja Pajić proslavila se u takmičenju za zvezdu „Granda“, a kao tinejdžerka za život zarađivala u Knez Mihajlovoj ulici.

Mlada pevačica gostovala je u emisiji “Kontrashow” gde je govorila o svom životu i karijeri, a neizbežan je bio i komentar ko je bolji žiri u Zvezdama Granda, Jelena Karleuša ili Svetlana Ražnatović Ceca.

– S obzirom na to da je Ceca jedna od najvećih zvezda na našim prostorima, mislim da se jako lepo uklopila, i jako mi je bilo interesantno da je upoznam, ali da Jelena Karleuša fali u zvezdama granda, fali! Idealno bi bilo kada bi mogle obe – rekla je pevačica Zorja.

Da podsetimo, Zorja je svoje takmičenje u Zvezdama Granda opisala kao predivno iskustvo, koje joj je donelo puno benefita:

– Takmičenje mi je donelo puno toga, naučila sam kako u odnosima sa ljudima, kako pobediti sebe zarad nečeg višeg. Nisam imala prilike da sa svima iz žirija razgovaram, ali ne mislim da me bilo ko mrzi. Uvek gledam da šta god izgovorim bude na svom mestu – rekla je jednom prilikom pevačica za domaće medije.

Kurir.rs