5 soba, 3 kupatila, staklena terasa: Ovo je luks dupleks od 200 kvadrata Anastasije i Đorđa Kuljića!

371

Anastasija Ražnatović, koja se dečkom Đorđem Kuljićem uselila u luksuzni stan u novoizgrađenom stambenom kompleksu u srcu Beograda, posljednjih dana sređivanje privodi pri kraju.

Anastasiju je Paparaco lov uhvatio baš na Dorćolu, gdje se izvjesno vrijeme zadržala u frizerskom salonu. Dok su joj drugi “radili o glavi”, pjevačica je ispijala piće i kuckala poruke na svom mobilnom telefonu.

Iz salona je izašla u potpuno drugačijem izdanju, a na Dorćolu se nije zadržavala, već je brže-bolje sjela u auto i odvezla se do svog šminkera. Produžila je u porodičnu vilu u Ljutice Bogdana, poslije čega se uputila na jedan gradski događaj.

Narednog dana, Anastasija je obilazila radove u svom novom dupleksu, u kom će otpočeti zajednički život s Kuljićem, koji trenutno boravi u Americi. Njihovo novo ljubavno gnijezdo prostire se na čak 200 kvadrata, a stan su papreno platili 750.000 eura, uzme li se u obzir da je riječ o novogradnji, na skupoj lokaciji kod Kalemegdana.

– Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Namještaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju – rekao je izvor nedavno za medije.

Izvor: Kurir