SPAVAĆA SOBA BEZ OGLEDALA, KRALJEVSKI PLAVI NAMJEŠTAJ: SVI DETALJI USELJENJA LUNE I MARKA, evo kako izgleda novi stan

260

Luna Đogani i dizajner Marko Miljković obavijestili su pratioce na društvenim mrežama da trenutno opremaju novi stan u koji bi trebalo da se usele do kraja godine, a sada su otkrili nove detalje.

– Trenutno nam je prioritet da nađemo kauč i krevet. Bitno nam je da imamo gdje da spavamo i leškarimo do mile volje. Važno nam je da to bude lijepo, zanimljivo na oko, da se uklopi sa ostatkom namjještaja, ali i da bude dobro, kvalitetno, kao i da se uklopimo u cenu. Ja bih najviše voljjela da sve to bude u kraljevski plavoj boji – ispričala je Luna na njihovom zajedničkom Jutjub kanalu, dok je Marko dodao:

– Već smo angažovali čovjeka koji nam radi stolariju. Sve ćemo to da snimimo jer želimo sa vama da dijelimo sve lijepo što nam se dešava, a ovo su nama jako važne stvari. Već je projektovano sve što ima veze sa ulaznim dijelom, garderoberom u hodniku i spavaćoj sobi, ali i prostor oko TV-a i kuhinja.

– Čekamo dan kad će nam dati ključeve novog stana jer zgrada još uvek nije useljiva. Kako smo se dogovorili sa investitorom, krajem novembra bi trebalo da dobijemo ključeve, a onda kreće pun gas da ubacimo sve ono što smo kupili. Trebalo bi da se uselimo polovinom decembra ili najkasnije za Novu godinu – dodao je Miljković, što je Đoganijeva ispratila rečima:

– To će biti taman naš novi početak. Tad će sve da bude sjajno, cakum-pakum!

Izvor:Pula