MISTERIOZNI AUTOMOBIL SNIMLJEN NA DAN NESTANKA ĐOKIĆA U MORAVCU! Kamere uhvatile CRVENI AUTO koji ne pripada nikome od meštana!

214

U potrazi za u.icama vlasnika menjačnice, Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25), policija je uzela sve snimke sa kamera sa privatnih kuća i objekata u selu Moravac, ali i iz obližnjeg sela Žitkovca i sela Tešica, a za oko im je navodno zapao crveni automobil koji je u nedelju, 26. septembra, na dan nestanka porodice, viđen u Moravcu!

Kako objašnjava naš izvor, inspektori detaljno pregledaju snimke i polako sklapaju mozaik ovog zl.čina koji je potresao čitavu Srbiju.

– Pregleda se video-materijal, i to ne samo od 26. septembra nego i od prethodnih, ali i narednih dana. Kamere su te noći snimile automobil “pasat” kojim su Goran, Gordana i Lidija oko ponoći krenuli ka svom stanu u Aleksincu, ali tamo nikada nisu stigli. Njih je najverovatnije neko presreo u Moravcu i naterao ih da se odvezu u njive, gde su nađeni mr.vi i sp.ljeni – kaže naš izvor upoznat sa istragom i nastavlja:

– On što bi za istragu moglo da bude značajno jeste automobil crvene boje koji je u nedelju viđen u Moravcu. Taj auto ne pripada nikome od meštana, pa postoji mogućnost da su nap.dači koristili upravo ovo vozilo.

kurir