Dalila i Dejan obmanuli naciju? On tvrdi da su sve uradili u dogovoru!

206

Dalila i Dejan Dragojević napravili su razor među gledaocima najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga”, a sada se oglasio Osman Karić koji je odlučio da progovori o paklenom planu koji su osmilili.

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević prolazi kroz veliku krizu u rijalitiju ,,Zadruga 5″, a mnogi su mišljenja da će doći do njihovog razvoda, kom se niko nije nadao.

Naime, sve je počelo nakon što je Dalila počela da ljubomoriše zbog Dejanovog navodnog flertovanja sa Stanijom Dobrojević, a potom su uslijedile nove varnice između Dragojevićke i Filipa Cara, gdje je stvar počela da se lomi.

Javnost je podijeljenog mišljenja, i dok jedni vrlo lično shvataju Dalilinu bol zbog kraha koji proživljava, sa druge strane mnogi misle da je u pitanju samo još jedna rijaliti igra Dragojevića. Tim povodom oglasio se Osman Karić, koji je na Instagramu iznio svoje mišljenje, po kom se može nasluti da smatra da su Dalila i Dejan slagali naciju, pokušavajući da zavrte rijaliti oko njih, kako bi se plasirali što bolje, budući da je ,,Zadruga 5″ ujedno i posljednja sezona ovog formata.

– Podcijenio sam ovaj par, sve su uradili dogovoru. Uspjeli su u tome, sad su glavna tema, što je u rijalitiju jako bitno – napisao je Osman.

Izvor: Republika.rs