OD EVROVIZIJE DO ZVEZDA GRANDA: Takmičarka oduševila žiri, Ceca joj poslala MOĆNU poruku

463

Tamara Vujačić (19) iz Podgorice, nekadašnja crnogorska predstavnica na Eurosongu, odlučila je da svoju sreću okuša u najgledanijem muzičkom takmičenju i već sa prvim pojavljivanjem oduševi žiri.

Biva članica grupa “D moll” u “Zvezdama Granda” predstavila se pesmama “Istinu prećuti” Marije Šerifović i “Petak” Doris Dragojević, a žiri je njen nastup ocenio sa 5 “da” stručnog i jednim od produkcijskog žirija.

– Ulepšala si nam scenu, a što se pevanja tiče, žiri je rekao da ovde ima nečeg – konstatovala je Sanja Kužet nakon što je takmičarka dobila glasove žirija.

Saša Popović domah je objasnio da je Tamara 2019. godine predstavljala Crnu Goru na Evroviziji, pa je upitao na kojoj sceni je imala veću tremu – na popularnom evropskom ili ovom, domaćem takmičenju.

– Iskreno, nije bila trema ali neki adrenalin je proradio zato što me ovde gledaju moji ljudi. Imala sam osećaj odgovornosti, želela sam da opravdam očekivanja – rekla je takmičarka što je publika u studiju pozdravila ovacijama, a Popović prokomentarisao:

– Tako jedna zvezda Granda treba da priča. Mislim da bi trebalo da budeš kod Cece u timu.

Ceca je oberučke prihvatila mentorstvo i dodala da će joj biti zadovoljstvo da radi sa lepom Tamarom.

– Ja sam joj prva dala glas, dopalo mi se, ima nešto u njenom glasu. Preslatka mi je i nekako mi je kompletna vizuelno, vokalno. Moj tim i ja ćemo se potruditi da potpuno zablistaš u narednom krugu – zaključila je Ceca.

grand.online