SASULA JE MILIJU SVE U LICE, SADA JE BOSANAC NA REDU! Đorđe David otkrio šta će Ceca uraditi u novoj emisiji “Zvezde Granda”!

237

Đorđe David, pevač, potpuno neočekivano uključio se u emsiju iz kreveta, gde je govorio o preminulim kolegama i svojim obavezama.

– Ja se rukovodim time da muškarac mora da ide u lov i da uveče donese divljač za svoju familiju da bi se nahranila – kaže David, koji je pretrpan obavezama, od pozorišnih predstava, do snimanja spotova za album.

– Zavisimo od kovida sada, ne znamo kako će se odvijati situacija. Zavidim Portugalcima, oni će uskoro da ukinu sve mere, jer se vakcinisalo preko 80 posto njih.

– Meni kažu da je najviše umetnika preminulo od kovida, što nije čudno, jer mi kako čujemo da se neka mera popustila, tako jurnemo da nastupamo kako bi zaradili neki dinar. Ako ste na početku karijere ili ste velika muzička zvezda, svi osećamo promaju u džepu – kaže Đorđe.

On je prokomentarisao i snimanje nove sezone Zvezda Granda i rekao da su i ovogodišnji učesnici veoma dobri.

Đorđe je rekao da je Svetlana Ražnatović Ceca donela jednu potpuno novu energiju u tim.

– Ceca je neko ko je doneo potpuno drugu boju, različitu i veoma, veoma intrigantnu. Ona je ozbiljan igrač, pokazala je to u emisiji, tu joj jako zavidim. Ona je na keca legla u priču, ušla u zverinjak i krenula da ujeda vrlo dobro. Iz emisije u emisiju ona se otvara sve više i upada u igru. U prošloj emisiji je oplela po Miliju, u ovoj sada koju ćemo gledati oplela je po Bosancu. Uopšte ne sumnjam da će naći razlog za svakog od nas da ga dobro ispresliša i da pokaže koliko je spremna na igru. A onda slede i kontraudarci. Veoma je inspirativna i uklopila se odlično – rekao je Đorđe David za “Kurir” i tako najavio da se sprema pravi karambol u novoj sezoni.

informer