CECIN ŽIVOT NE BI STAO U JEDAN FILM! Evo šta je Anastasija rekla o GLUMICI koja bi mogla da tumači njenu MAJKU: Ta osoba bi morala…

293

Mlada pevačica i ćerka folk dive Svetlane Ražnatović, Anastasija Ražnatović, otkrila je da je u više navrata u svojoj glavi razvijala film kako bi zapravo izgledalo kada bi se Cecin život ekranizovao.

– Razmišljala sam o tome u više navrata i ima toliko toga da mislim da ne bi moglo da stane u film, pre u neku seriju. Život njen je baš bogat, sa mnogo iskustava – rekla je Anastasija, a na pitanje da li bi ona glumila u tom TV ostvarenju kaže:

– Nikad ne reci nikad. Svakako bi morao da bude neko ko fizički podseća na nju, mada danas sa scenskom šminkom svi mogu da se naprave da liče jedni na druge – rekla je Anastasija, a onda se osvrnula i na Cecinu ulogu članice žirija u “Zvezdama Granda”:

– Pričala mi je anegdote, ali ne smem ništa da otkrijem, sve ćete gledati i videti. Biće jako interesantno i zabavno, i duhovito. Rekla mi je da joj je bilo jako prijatno, da je uživala i da se smejala. Misli da će biti baš odlična sezona – rekla je mlada pevačica.

informer