ONA JE NOVA MATORINA DEVOJKA? MC Aleks otkrila šta oseća prema Jovani, progovorila o PRISNOSTI sa njom, Tomićeva zapretila SVIMA!

189

MC Aleks je ustala za crnim stolom i otkrila šta oseća prema Jovani Tomić Matoroj.

– Da se osvrnem na Dalilu i zahvalim na lepim rečima. Emocije između Matore i mene jesu iskrene, ali na prijateljskom nivou. Mi smo se družile i u “Zadruzi 1” i spolja. Ovi što se pozivaju na to da su njeni prijatelji, nemaju pravo da skaču. Isključivo imamo prijateljski odnos, hvala ti na lepim rečima – istakla je MC Aleks, što je nasmejalo Dalilu:

– Varnice postoje! – istakla je Dalila.

– Prijateljski odnos nije da se ti maziš sa nekim ko je u prirodi takav. Ako se ja mazim sa gejem, ja sam gej – ubacio se Lepi Mića.

– Mićo, ja te sada molim, imali smo konflikt prošle godine, lepio si etikete. Ako osetim bilo šta prema Aleks, ja ću prva da ustanem i da kažem, kao što sam za Rialdu – istakla je Matora.

– Aleks, da li bi ostala prijateljica sa Matorom kad bi rekla da joj se sviđaš? – pitao je Stefan Karić.

– Ja bih se potrudila da zadržimo isti odnos. Sinoć se pokrenula ta tema da sam ja bi, Stefan Mihić mi je prišao i to rekao. Mene zanima, ko je pokrenuo tu priču? – pitala je Aleks.

– Ne sećam se ko mi je rekao, života mi moga, stvarno bih rekao. Aleksandra je stvarno lepa devojka, blista, ima šta da pokaže, predivna je devojka, oči, usta osmeh – odgovorio je Mihić.

kurir