Čovek Tarzan 40 godina preživeo u džungli, a nakon povratka u civilizaciju, DOGODILA SE TRAGEDIJA

306

Tarzan iz stvarnog života, koji je živeo u vijentamskoj džungli 40 godina umro je od raka jetre u 52. godini, osam godina nakon što se vratio u civilizaciju.

Ho Van Lang, koji je izgubio borbu sa bolešću prošlog ponedeljka, proveo je u divljini 41 godinu, nakon što je 1972. godine pobegao sa ocem u šumu.

Njih dvojica su uspostavili kontakt sa civilizacijom 2013. godine, kada su na njih u šumi naišli ljudi koji su brali drva. Na opšte čuđenje, mislili su da r.t i dalje traje.

Potraga za njima trajala je oko 5 sati, a nakon što su nađeni, otkriveno je da su preživeli jedući voće, odeća im je bila od biljaka.

Živeli su u kolibi koju su napravili na 5 metara visine, a mediji su objavili da je ustanovljeno da otac zna oskudno da priča, dok je sin znao tek po neku reč.

– To što je počeo da jede obrađenu hranu i ponekad popio al..hol imalo je fatalne posledice po njegov organizam. Žao mi je što je otišao, ali istovremeno znam da je osetio olakšanje jer se poslednjih meseci jako mučio i trpeo velike bolove. Bio je divna osoba, nikada ga neću zaboraviti. ali on jednostavno nije pripadao civilizaciji – rekao je jedan od njegovih prijatelja.

Njegov otac preminuo je 2017. godine.

informer