MARIJA KULIĆ PROGOVORILA O DISKVALIFIKACIJI: Miljanina majka otkrila šta se krije iza svega! (FOTO)

405

Nakon što je Miljana Kulić sad već bivša zadrugarka hitno diskvalifikovana iz rijalitija ,,Zadruga 5″, portal Republika.rs stupio je u kontakt sa njenom majkom Marijom Kulić.

Marija ove godine nije želela da uđe u rijaliti, odlučila je da ostane kod kuće i vodi brigu o Miljaninom nasledniku Željku Kuliću. Međutim, Marija je odgovorila na naš poziv, a potom nam je dala kratku izjavu povodom novonastale situacije, koja je izgleda nije uopšte šokirala.

– Ništa, poslala sam ko će da ode po nju i da dođe kući. Umorna je, to je sve, nije htela da uđe od prvog dana u Zadrugu, ali je htela da ispoštuje poziv, ne oseća se dobro, sumnja da ima koronu – krakto je prokomentarisala Marija za Republika.rs, a potom nam je prekinula vezu, jer je morala da sredi Željka Kulića.

Podsetimo, pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga 5″ produkcija je obavila sve detaljne preglede zadrugara još u karantinu, kada im je strogo bio zabranjen kontakt sa spoljnim svetom. Svi zadrugari koji su se našli na imanju 5. sepembra nemaju koronavirus, budući da su rezultati PCR testa stigli na adresu produkcije. Shodno tome, Miljana nije mogla da se zarazi koronom, budući da je i ona morala da prođe sve potrebne testove kod lekara.

republika.rs