‘ONA NAM JE TUZLANSKA PARIS HILTON, SLIKALA JE GU*U’! Irma iznela skandalozne detalje o Dalili, Dejan BESAN KAO RIS! Usledila je NOVA SVAĐA! (VIDEO)

141

U toku su nominacije, zadrugari i dalje biraju ko će otići u izolaciju, Stanija Dobrojević ili Marko Osmakčić.

Što se tiče Marka, svi znate da je on moj prijatelj. Ne vaćarim se ja sa njim, ja sam s njim po ceo dan. On je rekao da voli da flertuje, tako ide od jedne do druge dok ne pronađe pravu. Ja ga podržavam, meni ne smeta – Mima je započela svoju priču.

Ona misli da je on ljubomoran i posesivan – Stefan Mihić je dobacio.

Što de tiče danas, on je naišao ja sam pozvala Stefana da pričamo. Stefanu sam se izvinula zbog cele situacije, danas sam htela da pomirim njih dvojicu – prokomentarisala je Mima.

Nakon situacije kako je mene Mima ogovarala, rekao sam da sam uvek tu za nju, da imamo zajedničke prijatelje – pričao je Mihić.

Ovo je laž, lažeš – vikala je Dalila.

Dalila nam je Tuzlanska Paris Hilton, nosila je sa maturu čipkanu haljinu, gaćice nije imala u to vreme. Dalila je slikala gu*u. Ona se vrlo slično kao Stanija slikala. – Irma se ubacila u raspravu.

Dalila uvek ima najlepše haljine za ulazak i za maturu jer se Dalila potrudi da bude najlepša. A ti si kompleksašica – odbrusila joj je Dalila.