Afere, skandali, mafija i bivša ljubavnica Bube Korelija? Ko je Irma Sejranić, zadrugarka koja je izazvala pažnju!

363

Pjevačica Irma Sejranić je ušla u Zadrugu, a njena prošlost je veoma sumnjiva. Njen život obilježile su brojne drame, afere i skandali, a već po ulasku u Pinkov studio u Šimanovcima ušla je u sukob sa rijaliti kolegom Markom Janjuševićem Janjušem.

Sejranićeva je, nakon što ju je voditeljka Dušica Jakovljević najavila, odmah pokazala netrpeljivost prema Janjuševiću, te je objasnila koji razlog ima za to.

– Mislim da je manipulator i prevarant. Ulazi u ovu sezonu da se pere od prethodnih. U početku mi je bio simpatičan, a u posljednjoj sezoni je pokazao manipulaciju i kvarnost – rekla je Sejranićeva, a Janjuš je u svom stilu odgovorio:

– Kraljica, ozbiljna kraljica.

Međutim, Irma je počela da govori da ga u Crnoj Gori niko ne doživljava ozbiljno, nakon čega je rekao:

– Ova je luda, šta je ovoj ženi? Ne znam šta ti je noćas, ja tebe nikad nisam vidio, majke mi – odgovorio je Janjuš, ali su kasnije oboje priču nastavili u šaljivom tonu.

Inače, Sejranićeva je javnosti poznata po brojnim skandalima. Tokom učešća u rijalitiju “Parovi” u emisiji “Upoznajte Parove” izjavila je da je navodno bila u vezi sa Bubom Korelijem, koji je tada imao vjerenicu! Kako je rekla, riječ je bila o nezvaničnoj vezi.

– To je istina, nije problem ja ću reći. Ja sam imala neku nezvaničnu vezu sa Bubom Korelijem, par ljudi u rijalitiju je to znalo. Sanjala sam ga danas, ne znam zašto uvijek mi nekako dođe u san. Četiri i po mjeseca je trajalo, to je bio turbulentan odnos koji je nastao, kad se sastave dvije perverzne lude glave. On je neko ko voli žene kao ja – rekla je tada Irma, i dodala:

– Ona mu nije supruga, ona mu je vjerenica! Pitala sam ga hiljadu puta kad ćeš se ženiti, ne namjerava još uvijek. Nju oslovaljava sa svojom suprugom jer su 10 godina zajedno. Ona je kontra od mene, mirna, a ja sam lavica – objasnila je Sejranićeva tada.

Osim Bube, Irma je bila prisna sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a ljubavne afere samo su dio njene burne prošlosti.

Irma Sejranić ranije je ispričala kako je umalo stradala dok je turistički obilazila Skadarsko jezero, pošto je ušla u pogrešan brodić, za koji se ispostavilo da je u vlasništvu jednog “opasnog” momka.

Bivša učesnica Parova je jednog popodneva na poziv prijatelja odlučila da ode do Bara i posjeti jezero koje se nalazi na granici Crne Gore i Albanije, ne sluteći šta će je snaći.

– Irma je ponekad kao muha bez glave, znate kako kažu za ljude koji ne pitaju ništa, samo da zuje negdje. Iako je u Budvi imala luks hotel, sve pogodnosti i ljepote, njihovih plaža, ona je htjela malo avanture. Čula se sa bliskim prijateljima koji žive u Baru i u dogovoru s njima otišla je na jednodnevni izlet. Kada je došla do dijela gdje se turisti ukrcavaju u brodić, ona je, gledajući u telefon, ušla ujedan od malih brodića na poziv dva kršna momka, misleći da je to brodić koji nju čeka – rekao je izvor.

– Tek kada su pošli, Irmi je postalo jasno da je napravila kobnu grešku i da nijedan od mladića nije njen prijatelj. Tada je već bilo kasno da bilo šta uradi. Uhvatila ju je panika i strah, a jeza je prolazila kroz njeno tijelo sve vrijeme. Rekla je momcima da se vrate nazad i da je napravila grešku, ali oni su se samo smijali, praveći se da je ne razumiju – naveo je izvor blizak Irmi.

Izvor: Telegraf.rs