Nova zadrugarka saznala da joj je dečko gej: Momak je prišao i rekao “Ja sam juče bio s njim”

238

Nova zadrugarka Vanja Rašova, došla je u rijaliti sa nadasve neobičnom pričom.

Vanja živi u Nemačkoj, tačnije u Štutgartu, ima kozmetički studio i bavi se, kako je navela, Instagramom i modom.

Bila je učesnica nekoliko popularnih nemačkih rijaliti-programa, a iz jednog je “ponela” neprijatno iskustvo.

Naime, Vanja je u rijalitiju upoznala jednog momka i počeli da se zabavljaju, da bi nakon nekoliko meseci otkrila da je on gej.

– Mi smo se upoznali u rijalitiju i posle smo se viđali. Upoznala sam roditelje, familiju. On je imao neku modnu reviju kući, pošto se bavi modom, u tom ulazi tip, pred njim mi priča, ljubomorna scena i kaže: “Ja sam juče bio sa njim” – otkrila je Vanja.

– On je tako dobar glumac, ja to nisam mislila. Par puta sam posumnjala jer me je nekoliko pitao “jel ovaj gej, onaj”. Ustane u 7 ujutru, gleda neke čudne slučajeve na televiziji i kaže da bi njegovi roditelji loše reagovali da je on gej – nastavila je nova zadrugarka i dodala:

– Te večeri se to desilo, ja sam spakovala stvari, plakala sam u vozu, mislila sam “devojko, pa nije ti se valjda to desilo”.

Kako je dalje navela, taj dečko je posle novinarima pričao da je razlog raskida nešto drugo, ali ona nije iznosila detalje u javnost.

– Onda je pričao novinama kako je imao 500 devojaka, kako je on frajer, ali ja se nisam oglašavala. Bila sam u šoku, traumi, ali nisam izgubila veru u ljubav – rekla je Vanja.

Voditeljka ju je pitala da li joj je neko već simpatičan, aludirajući na Mensura Ajdarpašića, a Vanja se samo stidljivo smeškala.

(Telegraf.rs)