Oglasili se učesnici Zvezda Granda, evo šta kažu o dolasku Cece u žiri!

1982

Jučer je odjeknula vijest da će Ceca Ražnatović zauzeti mjesto u žiriju Zvezda Granda a da Jelena Karleuša napušta ovaj projekat.

Nakon ove vijesti, oglasila se i Jelena koja je istakla da je žiri napustila samovoljno zbog privatnih obaveza, a produkcija je odlučila da umjesto nje angažuje Cecu, koja već ima iskustva u žiriranju nakon što je bila dio projekta Pinkove zvezde.

Ova promjena je izazvala podijeljena mišljenja javnosti, jedni negodoju odlazak Jelene dok je drugima ipak drago što Jelena napušta žiri jer smatraju da će Ceca donijeti mir u žiriju.

Odlučili smo kontaktirati neke od učesnika Zvezda Granda i pitati ih za mišljenje o ovim iznenadnim promjenama, u nastavku pročitajte njihovo viđenje ove promjene.

Ermin Redžić Bubi

– Ne volim komentarisati druge pjevače, radije pitam svoje fanove na stranici kakvo je njihovo mišljenje kad su u pitanju neke aktuelne teme. Grand već godinama radi uspješno i oni najbolje znaju kakvi su im planovi u budućnosti. Žao mi je što Jelena više nije tu, jer ona me mnogo voli i uvijek sam imao njenu podršku. Mislim da ovo ne isključuje mogućnost da će se Jelena jednog dana vratiti. Svim članovima žirija želim uspješnu sezonu i dobre kandidate.

Lejla Zahirović

– Vidim da su mišljenja podijeljena, ja sam imala priliku da mi i jedna i druga budu u žiriju. Ceca je bila na Pinkovim Zvezdama a Jelena u Zvezdama Granda. Obje su mi pružale podršku i bile uz mene. Mislim da je Jelena po mom mišljenju više bila odgovarajući član žirija za ovaj koncept show-a. Također, ne sumnjam da se tako isto i Ceca neće uklopiti, ali Jelena mi je nekako srcu draga i baš mi je žao što nije više član žirija.

Anastasija Branković

– Nemam ništa posebno da kažem jer više nisam deo takmičenja, Jelena je bila moj mentor i ona je divan čovek. Sa druge strane Ceca je moj uzor i obožavam sve njene pesme.

Martinijan Kirilovski

– Isreno, moram reći da sam se iznenadio. Čestitam Ceci kao novi član žirija, član velike i poznate porodice “Zvezde Granda”. Ali ipak ne mogu da zamislim ovaj šou bez Karleuše. Sa svojim talentom i ostalih njenih kvaliteta je jako puno doprinela u takmičenju, a i kod učesnike. Kao član njenom timu javno želim da se zahvalim njenih dobronamernih saveta, strpljene i upornost da uspemo u ono što smo zaplivali. Sa punim srcem i dušom nas je prihvatila sa naših mana i doblestima zato što je ČOVJEK u pravom smislu zbora. Želim joj veliku sreću u životu njoj i njenoj porodici.

Teodora Toković

– Jelena Karleuša je dizala takmičenje na jedan viši nivo i pravila show. Definitivno će nedostajati. Takođe smatram da je Cecino učešće veliko osveženje i da će biti veoma gledano. Obe su velike zvezde, ali zaista nisu za poređenje, totalno dva različita sveta, tako da takmičenja ujedno i gubi i dobija.

Diana Mihajlović

– Koliko god da me je Jelena u datim trenutcima nervirala, pažnju i rejting koju je ona održavala u Grandu neće moći zameniti niko. Želim joj uspešan album, a Ceci sve najbolje kao novom članu žirija Zvezde Granda.

Jasmin Alievski

– Nemam ništa protiv promjene u Zvezdama Granda , obje pjevačice poštujem.

e-turneja.com