02/08/2013 - 13:32


INTERVJU: Vildana Musić: Najveća inspiracija mi je Emina Tufo !

 

Kako smo i ranije najavili počeli smo pratiti novu sezonu show-a ZMBT,kroz naš portal moći ćete saznati sve o takmičarima koju budu išli što dalje kroz show.

Takmičar kojeg ćemo predstaviti jeste Viladana Musić potencijalna zvijezda ovog show-a.Kroz kratki intervju možete saznati Vildanina očekivanja iz show-a i mnogo toga.

a

1. Od kada se baviš muzikom?

– Muzikom se bavim jos od ranog djetinjstva. Uz muziku sam odrasla. Znala me je cesto opustiti. Muzika je dovoljna za zivot, ali zivot nije dovoljan za muziku. Svim snagama cu se boriti i dat cu svoj maximum da uspijem u onome sto volim a to je muzika.

2. Kako si se odlučila za ZMBT,misliš li da je to prerano za tvoje godine?

– Na ovaj show su me prijavili iskljucivo moji prijatelji, jer znaju koliko mi muzika znaci. Ne mislim da je prerano za moje godine, jer je vecina pjevaca danasnjice upravo pocela graditi karijeru u mojim godinama.

3. Koji žanr preferiraš?

– Folk i Pop. U tome se definitivno pronalazim. Mislim da mi najbolje lezi i trudit cu se da ako prodjem tokom cijele sezone pjevam iskljucivoo muziku tog tipa.

4. Koje tvoja inspiracija?

– Kao sto sam nedavno rekla glavna inspiracija su mi Denial Ahmetovic i Emina Tufo. Kao najmladji ucesnici showa ZMBT ostvarali su jako dobar plasman. Samim tim sto su dosli do finala dokazali su da za muziku nisu bitne godine, vec samo zelja i volja. pokazali su svima da i oni sa svojih 16 i 17 godina mogu uspjeti, samo prateci svoje snove

5. Da li se sjećaš svoje prve ljubavi kako se to desilo?

– Bilo je to davno. U petom razredu osnovne skole. Ne sjecam se kako se to desilo ali mogu slobodno reci da prva ljubav zaborava nema. :$

6. Da li slobodna djevojka ili postoji neko?

– Slobodna sam djevojka.

7. Kakav je tvoj stav o tome što te mnogi povezuju s Denialom?

– Pa kao sto se kaze kod nas u narodu ” Puno se prica, a malo se zna”. Ja to zaista ne bih komentarisala jer je izmedju mene i Deniala postojalo samo prijateljstvo.

8. Najbolje prijateljice,postoje li danas,imaš li ih ti?

– Naravno da postoje. I ja sam sretna sto uz sebe imam par drugarica koje su uvijek uz mene, koji podrzavaju svaki moj korak i daju mi nadu za bolje sutra.

9. Šta misliš ko će ti biti podrška maximalna ako nastaviš dalje takmičenje?

– Pored mojih roditelja, tu ce sigurno biti i moji prijatelji koji me podrzavaju od samog pocetka.

10. Poruči nešto za kraj našim vijernim čitateljima i tvojim fanovima?

– Nikada ne odustajte od svojih snova i onoga sto volite. Borite se, jer samo najjaci stizu do cilja.

Autor: Ajla Mehanović
www.e-turneja.com

 
POVEZANO

Nema povezanih vijesti!