“SVI SU MISLILI DA ĆE SE VENČATI” Ljubav učesnika “ZVEZDA GRANDA” JE BILA TAJNA, a onda je on zavoleo njenu koleginicu, dok se ona povukla sa scene!

287

U trećoj sezoni Zvezda Granda koja se odigrala 2007. godine, rodila se ljubav između takmičara Nemanje Stevanovića i Silvije Nedeljković, makar se tako šuškalo.

Iako njih dvoje nikada nisu potvrdili tu informaciju, paparaco fotografije i žestoko navijanje jednog za drugo govorili su više od reči.

Svi su čekali da njihova ljubav bude javna, a zatim da se kao u bajci završi venčanjem. Čak su postojale i grupe fanova koje su bodrile ovaj par.

U jednom periodu vodili su emisije Granda, čak i snimili duet. A onda je kao bomba odjeknula vest da više nisu u dobrim odnosima, te da je Nemanja u zagrljaju pevačice Milene Ćeranić.

Dok su Silviju svi opisivali kao smernu, kulturnu i povučenu to nisu bile osobine koje su pripisivane Ćeranićevoj. Nemanja je ušao na Farmu sa novom devojkom, gde se obrukao više nego bilo ko u istoriji rijalitija, nakon čega je izbačen iz Granda, a Silvija se udala i povukla iz muzike.

Ona je sudbonosno da izgovorila kontroverznom golmanau Nefčija, Saši Stamenkoviću i time definitivno stavila tačku na sve spekulacije o ljubavi sa Nemanjom. Nedeljkovićeva se povukla iz javnog života i posvetila porodici, a tako je ostalo do dana današnjeg. Dugo nakon nje, smirio se i Nemanja.

srbija danas