ZVEZDE GRANDA: Naida Bešlagić – Nikad ne odustajte od svojih snova, slijedite ih

404

Naida Bešlagić je mlada talentirana djevojka iz Visokog koja ima samo 21 godinu,ove godine na audiciji za Zvezde Granda jednostavno je ostavila bez teksta Sašu Popovića.Naidi se predviđa uspješna muzička karijera,u kratkom intervjuu za naš portal možete saznati sve ono što niste znali o Naidi.

10565805_791506930893966_19953056_n

1. Kažite nam nešto više o svom početku…Sa koliko godina ste se počeli baviti pjevanjem ili Vam je ovo prvo iskustvo?

Jos sa svojih 7 godina sam pocela da pjevam u skolskom horu kao solista i to mi je bilo najljepse iskustvo, bila sam ponosna na sebe.A do sad sam ucetvovala na raznim takmicenjima i u raznim televizijskim emisijama, festivalima od kojih bih izdvojila Radijski festival,Festival sevdaha Vranduk,Studentsko ljeto u Maglaju,ZMBT i sl..

2. Koju vrstu muzike najčešće slušate, odnosno pjevate?

U principu slusam svu vrstu muzike, a volim da pjevam narocito sevdalinke, zatim pop i dobru narodnu muziku,alli na nastupima pjevam sve.

3.Kako ste došli na ideju da se prijavite na ZVEZDE GRANDA ?

Oduvijek sam voljela da se okusavam u muzickim takmicenjima tako da je i show Zvezde Granda bio logican slijed dogadjaja koji sam zapravo dugo cekala.

4.Možete li nam nešto više reći o samom nastupu na audiciji „Zvezde Granda“?

Moj nastup na audiciji je trebao da prodje bez nervoze, ali moj momak, sestra i moj drug su zasluzni za mali djelic nervoze koja je bila prisutna pri samom izvodjenu pjesme.Ali inace jedva sam cekala da izadjem i otpjevam to na najbolji moguci nacin, osjecala sam se odlicno kad sam cula ovacije publike i komentar Sase Popovica.

5.Nakon što ste uspjeli ubijediti Popovića da baš vi trebate proći dalje,kakav su očekivanja u takmičenju ?

Ocekujem da uspijem.

6.Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

Ja volim da nastupam. Volim da pjevam za publiku jer mi daju posebnu energiju i jednostavno volim taj osjecaj. Na mojim nastupima je uvijek ludnica i zagarantovao dobar provod to ce,sigurna sam, potvrditi oni koji posjecuju moje nastupe. A svi zainteresovani ce uskoro vidjeti raspored mojih nastupa na officijalnoj stranici Naida Beslagic.

7.Kakvo je tvoje ljubavno stanje, šta se dešava na tom polju ?

Ja sam sretno zaljubljena

8.Tko je ti uzor od estradnih umjetnika ?

Lepa Brena, Marija Serifovic, Beyonce i Jenifer Lopez.

9.I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

Nikad ne odustajte od svojih snova, slijedite ih! I zapamtite: Ako ne pokusate necete ni uspjeti !