MILICA PAVLOVIĆ NAPRAVILA BAJKU ZA SVOJ 30. ROĐENDAN! A sada progovorila o porodici i emotivnom ŽIVOTU!

198

Pevačica Milica Pavlović proslavila je 30. rođendan, a sada priznaje da do 10. godine nije ni bila svesna rođendana i šta se dešava, te da je imala bezbrižno detinjstvo.

– Kasnije u dvadesetim ostvarila sam sve ono o čemu sam maštala, a to je da budem muzička zvezda, da uživam poštovanje, da ima fenomenalnu razmenu energije sa publikom. Megaloman sam i imam velike želje uvek. Evo, pustite me da krenem da ih ostvarujem, pa ćemo pričati šta je to što sam poželela u tridesetim- kaže kroz osmeh Milica Pavlović o želji koju je zamislila dok je duvala svećice sa torte.

Šta bi tridesetogodišnja Milica Pavlović rekla onoj dvadesetogodišnjoj?

– Zaista joj ništa ne bih rekla, jer sve što sam u životu uradila, bilo da je to loše ili dobro na kraju se pokazalo kao dobro. Jer čak i ona negativna iskustva umem da pretočim u pozitivna. Izvučem pouku. Nisu nam za džabe govorili stariji od nas da morate sami da udarite glavom u zid da ne pravite iste greške. A i ti pogrešni ljudi koji su ušli u vaš život, ako kasnije nisu deo njega, trebalo je da odu, da biste prepoznali one prave ljude.

U kakvim ste odnosima danas sa svojim ocem, pošto ga ne spominjete često u medijima?

– Ne spominjem ga zato što moja porodica nije jedna od onih koja voli da se eksponira, a sa druge strana od onih koja živi u Beogradu, pa stalno bi bivala fotografisana. Zaista nije taj slučaj. Moj otac živi u inostranstvu. Sada su na selu sa mojom maćehom i očekuje nas porodični ručak sa bakom kada budem bila slobodna. Tako da sve je kako treba.

Da li vas ljubav motiviše?

– Apsolutno. Ja sam emotivno ispunjena od prvog dana kada sam se rodila.

kurir