SJEĆATE SE NJEGA? BIO JE NEKADA UČESNIK “OPERACIJE TRIJUMF”: Pogledajte kako danas izgleda, a tek dok čujete čime se bavi (FOTO)

185

Muzičar i nekadašnji rijaliti učesnik “Operacije trijumf”, Vukašin Brajić, pored pjevanja, ima novo zanimanje.

Naime, on je mikrofon i gitaru zamijenio trgovanjem kriptovalutama, a na tviteru je osvanula slika pjevača Vukašina Brajića sa gostovanja u jednoj emisiji gdje su ga naveli kao eksperta za kriptovalute.

Komentari ispod tvita su zaista urnebesni. Mnogi se sa čuđenjem pitaju “zar on nije bio pjevač”, dok neki kažu “Ma kakav ekspert”.

Vukašin Brajić je prošle godine u intervjuu za Blic rekao da misli da su kriptovalute budućnost.

– Mislim da su kriptovalute budućnost i da imaju perspektivu da zamijene tradicionalni novac. Zarada od trgovine kriptovalutama, svakako, zavisi od kretanja tržišta, a cijene valuta mogu znatno da osciliraju u toku samo jednog dana. Trenutno je bitkoin u svom drugom velikom rastu i skoro je dostigao najveću vreijdnost iz 2017. godine, ali bilo je i situacija kada je padao, pa je na dan proglašenja pandemije cijena bila “samo” 3.800 dolara. Druga najpopularnija kriptovaluta, Ethereum, je sa 220 stigao do 500 eura, a u jednom trenutku je bio i 1.400 dolara – rekao je on tada.

novi.ba