ČEKAO JU JE POSAO U VODOVODU! Zvezda Granda napravila životni PREOKRET, otac je pred punim klubom VUKAO ZA UŠI!

301

Pevačica Dragica Zlatić proslavila se kroz takmičenje “Zvezde Granda”, a malo ko zna da je prvobitno trebalo da se bavi potpuno drugim poslom, a ne muzikom.

Nakon završene osnovne škole, Dragica je upisala srednju tehničku školu, nakon koje je otac trebalo da je zaposli u vodovodu u blizini njihove kuće.

Međutim, Dragica je ipak imala drugačije snove i poželela je da ih ostvari.

Na različite načine pokušavala je da se domogne mikrofona i upliva u pevačke vode, čak je i tajno nastupala, budući da joj je otac to branio. Tokom jednog nastupa desila se i situacija koju će zauvek pamtiti.

– Jednom sam krišom otišla da pevam i komšinica me je “otkucala”, moj tata je došao i izvukao me za uši pred punim klubom napolje – prisetila se ona nemilog događaja, dodajući da se tada naljutila na oca koji je još jednom srušio njene nade da će biti pevačica.

Iako je tada na kratko odustala od muzike i počela da se bavi drugim poslom, sudbina joj je zakucala na vrata. Jedan kolega znao je da dobro peva i pozvao je da nastupaju zajedno, nakon čega je shvatila da će ipak ostvariti svoj životni san i raditi ono što najviše voli, a to je pevanje, a nakon toga usledilo je i prijavljivanje za “Zvezde Granda”.

kurir