Maja Marinković u emisiji urnisala Anu Korać: Imam sve, ne moram da čekam starije čikice!

286

Maju Marinković pohvalili su gledaoci i stavili joj do znanja da je bolja od Ane Korać.

“Komentariše se da je to prevazišlo slučajnost i to većina komentariše, jer to nije jedan odjevni komad, nego čitav stajling?”, rekao je voditelj.

“Imalo nas je par, ali se uvijek spomenem ja. Ja sam tu da drugima podignem cijenu ako treba. Meni jedina tema nije garderoba, meni bi bilo zadovoljstvo da se neko oblači kao ja. Vidjela sam da se priča i o haljini iz Budve, koju nosi pola grada, ali je bitno da se pomenem ja. Volim samouvjerene žene, za mene to ona nije, a nije ni dobar čovjek. Kada sam vidjela klipove, kada je bilo ono na Zadrugoviziji onaj potez sa haljinom, sve mi je bilo jasno. Ja sam gopođa za pojedine, mozak ne može da se kupi. Mislim da dosta zdravije razmišljam. Dizaću cijenu svima nije problem, jer sam čula da im je cijena mala. Mislim da su to preozbiljne ljepotice za tako niske cijene”, govorila je Maja.

“Moram i da kažem da Maju obožavam i da je sjajna. Takođe nemoj da dozvoliš da te porede sa nekim, zgodnija si od Ane Korać, ali nisi smjela ono da dozvoliš sebi onakvo ponašanje zbog Janjuša. Nemoj biti ničija kopija, budi najbolja, budi svoja”, dodala je gledateljka.

“Bila sam u mogućnosti da imam sve, nisam morala da čekam starije čikice”, kometarisala je Maja Anu u “Narod pita”.

Izvor: Kurir