Cecin Veljko kupio farmu svinja: Iskeširao 50.000 eura, posvetio se uzgoju stoke!

524

Veljko Ražnatović, pored uspješne sportske karijere, ima i svoj biznis sa azijskim psima, o čemu smo pisali.

Ekipa Kurira bila je u Žitorađi, gdje su i saznali da Cecin nasljednik tamo provodi mnogo vremena i da je nedavno kupio i konja. Mještani su otkrili da je Veljko često u majčinom rodnom mjestu, da voli komšije, ali i da oni vole njega. Kako su saznali, on povremeno dođe i sa Bogdanom da obiđe babu i dedu, dovodio im je i Željka u goste, ali je najčešće sam.

O Veljku kao dobrom farmeru priča cijelo selo. Nedaleko od Žitorađe nalazi se selo Stara Božurna, gdje je Ražnatović kupio ogroman plac, na kom je sagrađen objekat koji ima više od 5.000 kvadrata. Prema saznanjima od mještana, on je u ovaj posao uložio oko 50.000 eura.

– Ovaj plac je platio sigurno 30.000 eura, velika je farma koju ne može svako da priušti. Unutra ima mnogo svinja i prasića, kupio je i konja, a u sve to uložio je još najmanje 20.000 eura. Imaju ljude koji dolaze i vode računa o svemu. Nisam ljubomoran, meni je drago što je tu, ja svakako ne bih imao para to da kupim. Bolje što je on kupio, pa ulaže u to, nego da propada – ispričao je komšija.

– Poslije vašeg članka sigurno će se još ljudi vratiti u naša sela. Mladi i dalje bježe od seoskih poslova, ne shvataju da je poljoprivreda budućnost naše države – rekao je Goran, koji ima kuću u blizinu Veljkove farme.

Dok su bili u Staroj Božurni, novinari nisu sreli radnike na farmi, kao ni Cecinog nasljednika. U centru Žitorađa nalazi se kafić, čiji je i Veljko redovan gost.

– Ostavlja baš dobar bakšiš. Poznajem ga odranije, kada smo bili manji. On se družio sa mojim bratom Danijelom, koji sada radi kod njega u Titelu. Veljko ga je zaposlio da mu čuva pse i da bude zadužen kod njih. Zadovoljan je, ima obezbijeđen smještaj i hranu, a i djevojka mu je često tamo. Veljku ne smeta kada djevojka mog brata ostane tamo da spava, a to bi rijetko koji gazda dozvolio. Uvijek je prijatan i nasmijan, i drago mi je što Danijel ima takvog gazdu – ispričala je Marija, koja radi u pomenutom kafiću.

kurir