ZVEZDE GRANDA: Benjamin Hromo – Nadaj se najboljem, a očekuj najgore

244

Benjamin Hromo je mladi talentirani pjevač iz Sarajeva,koji je uspio sa svojih devetnaest godina da prođe na audiciji za Zvezde Granda,prethodno u još jednom takmičenju nije uspio zadovoljiti kriteriji ali Saša Popović je prepoznao kvalitet ovog sarajevskog pjevača.U intervjuu za naš portal pročitajte kakva očekivanja ima Benjamin te kako mu je bilo tokom audicije.

a

1. Kažite nam nešto više o svom početku…Sa koliko godina ste se počeli baviti pjevanjem ili Vam je ovo prvo iskustvo?

– Muzikom sam se počeo baviti poprilično rano, tačnije sa sedam godina sam se upisao u muzičku školu, jer sam pjevam uvijek za sebe volio pjevati, i uživao u tome.Tako sam imao mnogo nastupa, kako u školama, tako i van njih, na raznim manifestacijama, u klubovima itd.

2. Koju vrstu muzike najčešće slušate, odnosno pjevate?

Najčešče pjevam narodno, ali slušam bukvalno sve, strano, domaće, apsolutno sve.

3.Kako ste dosali na ideju da se prijavite na ZVEZDE GRANDA ?

Vidio sam reklamu na TV-u da Grand produkcija dolazi u Sarajevu, tako da sam odlučio okušati svoju sreću i eto, uspio ostvariti ono što sam htio!

4.Možete li nam nešto više reći o samom nastupu na audiciji „Zvezde Granda“?

Kao što sam već rekao, ovo nije bio moj prvi nastup, ali do sada na ovoj audiciji sam imao sigurno najviše treme ikad. Ruke i noge su se tresle, al’ sam se potrudio da se to ne primjeti! Definitivno, nosim odlična iskustva sa ove audicije!

5.Nakon što ste uspjeli ubijediti Popovića da baš vi trebate proći dalje,kakav su očekivanja u takmičenju ?

Što se tiče očekivanja za dalji tok takmičenja, ja se vodim tezom “nadaj se najboljem, a očekuj najgore!” Na meni je da dam sve od sebe, što ću i uraditi, a dalje je sve na njima .

6.Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

Zabavljati publiku je najbolji dio ovog zanimanja, jer se zbližite s rajom, i osjećate se odlično, zabavljate se i vi sa njima.

7.Otvori dušu našim čitaocima portala, naročito pripadnicama ljepšeg pola…Kakvo je tvoje ljubavno stanje, šta se dešava na tom polju ?

Što se tiče ljubavnoga polja, ruže su uvenule, sretno sam slobodan.

8.Tko je ti uzor od estradnih umjetnika ?

Među estradnim umjetnicima postoji mnogo ljudi kojima se divim i cijenim njihov rad, ali uzori, što se tiče muzike, tačnije pjevanja su pokojni Toše Proeski i Saša Matić.

9.I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

Poruka za kraj: Nikada ne odustajte od svojih snova, trnovit je put, ali uz dovoljnu želju i volju, a naročito trud, rezultati će dolaziti jedan za drugim!