Nema ker za šta da me ujede, Taki je platio more: Maja Marinković ostala bez para zbog Janjuša!

363

Maja Marinković trenutno se nalazi u Crnoj Gori, a ljetovanje joj je finansirao otac Radomir Marinković Taki jer je, kako kaže, ona ostala bez dinara.

Ona je otkrila da je u Crnu Goru stigla prošle nedjelje i da uživa.

“Moram vam reći da ne bih bila ovdje da nije bilo mog tate, koji mi je platio ljetovanje. Znam da će zvučati čudno, ali ja sam bez dinara. Bukvalno nema ker za šta da me ujede. U rijalitiju zbog budale nisam zaradila uopšte pare. Kada bih vam rekla koliko sam dobila za godinu dana, ne biste mi vjerovali. Sama sam kriva što sam zbog jednog ženskaroša dopustila da sve izgubim”, rekla je Maja, aludirajući na bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša.

Na pitanje da li je spremna da se negdje zaposli i zaradi pare, priznala je da je razmišljala o tome.

“Naravno da sam spremna da radim, ja ne bježim od posla, nije me sramota da radim bilo gdje. Nego mi je krivo što sam cijelu sebe dala, a ništa mi se nije isplatilo. Svakako ću sebi dati još nekoliko dana opuštanja i onda ću da vidim šta ću. Ovdje poznajem dosta ljudi, a svakodnevno upoznajem i neke nove. Lagala bih kad bih vam rekla da se ne provodim. Svaki dan idemo na žurke, ovdje je ludnica”, rekla je Maja.

Marinkovićeva je prokomentarisala i naglo zbližavanje Janjuša sa Anom Korać.

“Meni su njih dvoje tako smiješni. On to sve radi da bi privukao moju pažnju, a ona je tu za sve muškarce da radi šta god oni požele. Tako i sa njim sad izigrava neku budalu, a ne zna koliko mi je jadna. Drago mi je što neko ne može da zaradi na osnovu svojih odnosa, pa sad mora na osnovu mene”, završila je Maja.

Izvor: Srpski telegraf