Kija je iz moje kuće otišla direktno u Zadrugu, slava joj je popila mozak: Stefan Karić bijesan na Kiju Kockar, sve će da objelodani!

332

Stefan Karić prozvao je Kristinu Kiju Kockar preko društvenih mreža i podijelio prepisku gdje mu je ona navodno tražila intimne odnose.

“Mnogo sam ih ja pustio i dozvolio da se preko moje grbače peru, da ja ćutim, a da me non-stop pljuju”, istakao je odmah Karić.

Karić je istakao da je pomogao Kiji da riješi svoje stambeno pitanje, kao i da joj je uvijek bio podrška.

“Kija je direktno iz moje kuće otišla direktno u Zadrugu, sa koferom. Viđali smo se i poslije Zadruge. Ostali smo dobri, ja sam joj pomogao da nađe stan, koji je kupila preko mene. Šta god joj je trebalo, ja sam bio tu i poslije te njene prve Zadruge”, rekao je Stefan, koji je otkrio da Kija nije bila za to da on uđe u Zadrugu, kao i da ona navodno nema lijepo mišljenje o tom rijalitiju, iz kojeg je svojevremeno izašla kao pobjednik, a sada i njena majka.

“Igrom slučaja sam imao nešto sa tom djevojkom, zbog toga sam iznio te poruke. Nažalost, promijenio sam telefon, pa su mi u starom telefonu ostale još neke prepiske koje bih ja sad izbacio. Jednog dana ću sve da kažem”, kaže Stefan.

“Oni su počeli na mene da udaraju, a ja sam ih branio 4 godine, tako da video sam o čemu se radi, da je nekome slava popila mozak, da su se uzvijezdili i samo sam htio da ih spustim na zemlju, jer su oni u stvari zvijezde padalice”, zaključio je Karić.

Izvor: Telegraf.rs