Bili su na korak od razvoda, jedno drugo nisu mogli da podnesu: Ljubav je ipak pobijedila!

321

Saša Kapor i Nikolina Kovač, jedan od skladnijih estradnih parova, ne kriju da su u zajednici dugoj deceniju imali nesuglasica i problema, koje su tolerancijom i razgovorom uspjevali da riješe. U emotivnoj ispovijesti ova dva vrsna pjevača i roditelja dvoje djece otkrivaju da su bili na korak od razvoda.

– Ja sam u svoju suprugu i danas zaljubljen kao i prvog dana, a nekad mi se čak čini da je zaljubljenost sada veća nego na početku – rekao je Saša i dodao:

– Ja sam srećnik jer je nisam tražio, a našao sam je. Nisam ni bio svjestan da će Nikolina biti ljubav mog života i majka moje djece – rekao je on, a onda se osvrnuo na bračne razmirice.

– Kao i u svakom braku, i u našem je bilo perioda kojih se nerado sjećamo. Srećom, iza nas su – priznao je.

– Mi smo javno pričali o krizi u našoj zajednici jer smatramo da o tome treba govoriti. Bilo je perioda i kada nismo razgovarali, ali najbitnije je da smo naučili da se oblikujemo jedan prema drugom i da imamo zajedničku suštinu, a to su naša djeca – kaže Kapor. Nikolina se složila sa svojim suprugom, pa dodala:

– Oboje smo transparentni i nikada probleme nismo gurali pod tepih. Takođe, nismo željeli da detaljišemo i u javnost iznosimo prljav veš – rekla je Nikolina i dodala da je njihova misija da budu što bolji roditelji, te da njihovi nasljednici budu ponosni na njih.

– Što se braka tiče, najbitnije je da među partnerima ima razumijevanja i tolerancije. Kroz naš brak bilo je raznih faza, od upoznavanja, prihvatanja, davanja, pa do momenta kada nijedno od nas dvoje ovo drugo nije moglo da podnese. Ipak, drago mi je da je sve to iza nas i da danas uživamo u braku i ljubavi, sa sinom i kćerkom – rekla je iskreno Nikolina Kovač.

Izvor: Alo.rs