Kristijan se opario u rijalitiju: Uzeo 350.000 €, nije platio kaznu od 50.000 €, a sad ima ova 2 uslova za novu sezonu!

403

Kristijan Golubović diskvalifikovan je iz rijalitija “Zadruga” pred sam kraj četvrte sezone. Važio je za favorita u popularnom TV formatu, ali finale nije dočekao zbog nasilja koje je počinio pred kamerama u noći kada je napao Miljanu Kulić, a potom i članove obezbjeđenja.

Kako biva kod diskvalifikovanih takmičara, oni obično ostanu bez honorara zbog takvog čina i moraju da plate produkciji 50.000 eura. Takav slučaj ipak nije sa Kristijanom. On je unaprijed uzeo 350.000 eura. Nakon toga, kada mu je istekao prvi ugovor od šest mjeseci, potpisao je i drugi, a, kako se spekuliše, tada je dogovorio novu sumu.

Uveliko se spekuliše o njegovom ulasku u narednu sezonu “Zadruge”, a izvor blizak ističe da je Kristijan u pregovorima i da insistira na većoj sumi.

– Kiki je zainteresovan da uđe u petu sezonu rijalitija, a ima dva uslova. Drastično veća suma od prošle i da sa njim bude Kristina Spalević. Koliko znam u više navrata se čuo sa ljudima iz produkcije i pregovori su u toku – zaključuje izvor.

Izvor: Srbijadanas