OTELA DUŠICI MUŽA: Procurile scene “Žene od sultana” – G*LA kao od majke rođena! (VIDEO)

680

Pevačica Tijana Em, poznatija kao “Žena od sultana” danas je publici predstavila novu pesmu “Kako ostaviti lava”, koja je nastavak velikog hita koji danas broji oko 80 miliona pregleda na Jutjubu.

Pevačica je i ovoga puta odrešila kesu, pa je sa svojim producentom Šaranom Allegro napravila kratkometražni film. Ono što je svima zapalo za oko je voditeljka Dušica Jakovljević koja je u ulozi Sultanove prve žene.

– Na spotu smo radili jako dugo. Cela ideja opet polazi od Šarana, pa se tako vraćamo tri godine ranije. Odnosno na upoznavanje Sultana sa Ženom od Sultana. Jako mi je drago što je Dušica Jakovljević pristala da glumi u samom spotu, i bude prva žena moćnog muškarca. Moram da nagovestim da je na samom setu imala puno kreativnih ideja oko samih kadrova – ističe Tijana.

Mlada pevačica ističe da joj snimanje nije bilo ni malo lako zbog jedne od scena koju ima baš sa svojim producentom.

– Iskrena da budem nije bilo lako. Kao što svi znate na samom setu je bio veliki broj ljudi, tehničara, snimatelja, ljudi koji rade rasvetu, mog bjuti tima… Scena kada je trebalo da skinem bade mantil nije ni malo bila jednostavna. Snmimili smo je iz petog puta, i sve to zbog svilenog bade mantila – priča pevačica.

srbija danas