Martin Ajdarević: “PONOSAN sam što sam ROM i odakle potičem!”(VIDEO)

321

Ekipa našeg portala imala je ekskluzivnu priliku da provede dan sa Martinom Ajdarevićem. Iako je ovaj takmičar rodom iz Leskovca, veći deo svog života proveo je u Borči, a zbog svakodnevnih priprema i proba za dalje takmičenje odvojio je jedno popodne kako bi nam ispričao zanimljive detalje iz svog života.

– Idem u Leskovac kada je Roštiljijada ili neka svadba, ali inače slabo idem. Pozdravljam moje selo, to je jedno romsko naselje Vinarce- reko je Martin.

Živi u velikoj porodici, a kada je počeo da nabraja sve članove domaćinstva kroz smeh je rekao- Mi smo bre ciganska velika familija!

Za svoju mentorku, Mariju Šerifović, ima samo reči hvale, a posebno ističe zahvalnost jer ona ima razumevanja i za njegove mane.

– Marija je veliki profesionalac, ima nepogrešive savete i uvek je u pravu stvarno je vanzemaljac. Ja sam kasnio stalno na probe i neodgovoran sam, ali ona mi je gledala kroz prste- objasnio je takmičar.

Zanimalo nas je i koji će Marijin savet pamtiti do kraja života.

– Ona zna da sam ja prgav i da umem i da opsujem i da se naljutim, ali ona mi samo kaže budi svoj i to što jesi nemoj da glumiš ludilo narod će tako da te zavoli i eto ja sam takav- ispričao je Martin.

A na koga je povukao talenat za pevanje, kao i na koji svoj dosadašnji nastup je najponosniji pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević / Autor: S. Čumić
Grand.online