ATINA JE ISTA MAMA – A ČEKAJTE DA VIDITE NIKU, PROMIJENILA FRIZURU: Karleuša pokazala kćerke, vratile se ovakve sa odmora (FOTO)

213

Mama je sa kćerkama, očigledo, van kuće, uživale u sunčanom danu

Pop zvijeda Jelena Karleuša uživa u zajedničkim momentima sa kćerkama Atinom i Nikom Tošić, nakon što su se one vratile sa odmora na koji ih je vodio tata, fudbaler Duško Tošić.

Jelena je sa kćerkama pozirala u automobilu, Atina je sedela na suvozačevom mjestu, dok je Nika bila na zadnjem sjedištu. Mama i kćerke očigledo su, van kuće, uživale u sunčanom danu.

Atinina kosa na moru dodatno je posvetlela, pa je sada plavušica i mnogi komentarišu da je izrasla u pravu lepoticu i da veoma liči na svoju majku Jelenu.

I Nika je promijenila frizuru, kosa joj je kraća i ima svjetlije pramenove, a Jelenini pratici koji obožavaju Niku i jedva čekaju neki njen snimak ili fotografiju, pišu da je preslatka. Jelena je na sebi imala crvenu kombinaciju, dok je kosu isfenirala u stranu.

“Prelepa mama i njene devojčice”, “Predivne ste”, “Atina je prelepa”, “Nika je divna”, “Atina baš liči na Jelenu, neverovatno koliko je lepa”, “Koliko je Nika preslatka, svi je obožavaju”, “Kako su porasle, mora da si ponosna na tako divne devijčice”, “Lutkice tri”, neki su od komentara.

Podsjetimo, Atinu i Niku tata Duško nedavno je odveo na putovanje u Tursku, tačnije Bodrum, gde je uplatio najluksuzniji hotelski smeštaj.

Kraljevske sobe, terase sa džakuzijem, devet tematskih restorana, bazeni na svim spratovima hotela koji su u okviru terasa, baš koji je tokom odmora pokazala Atina, spa centar… Boravak u tom luksuzu za 10 dana Duška je koštao je između 10.773 i 17.795 eura.

(Telegraf.rs)