ZAKAZAN SASTANAK U GRANDU – KO OSTAJE U ŽIRIJU TAKMIČENJA?: “Došlo je do situacije koja je bila neugodna”

1729

Marija Šerifović je u posljednjem intervjuu progovorila u finalu muzičkog talent šou-programa “Zvezde Granda”, u kom učestvuje godinama unazad kao član žirija.

– Raduje me što su promijenjena pravila ove godine, pa pobednika odlučuje publika SMS glasovima. Ko god da pobijedi – nek pobedi! Samo da se ova sezona završi! – istakla je pjevačica za “Alo” dok činjenicu da je najviše njenih kandidata prošlo u finale nije želela mnogo da komentariše.

– Nije zahvalno komentarisati šta ja radim drugačije u odnosu na druge članove žirija, ali činjenica je da mi sami prepoznajemo kvalitet kandidata u prvom krugu. Ključ je što su se dobri pjevači opredijeljivali za mene, a onda smo se trudili da iz kruga u krug budu sve bolji i bolji.

– Nakon finala, koje je 26. juna, imamo jedan kolektivan sastanak na kom će biti svaki član žirija, pa ćemo vidjeti ko će od nas biti tu i od septembra ponovo. Biti u žiriju je stresno, ali sve je to dio tog progama – dodala je Marija.

– Ne može da prođe bez tenzije. Sa kandidatima je lakše nego sa članovima žirija. Ipak, među članovima žirija nema netrpeljivosti. Međutim, ono što je istina, i što mogu da tvrdim ispred svih članova žirija, je to da sve što gledaoci vide, a to je da dođe i do grube riječi, psovke i neugodnih komentara, apsolutno niko od nas to ne doživljava lično.

– Možda se u posljednje vrijeme desila neka situacija u kojoj je neko imao trenutak koji nije bio prijatan i koji je doživio lično, ali mi na svakoj pauzi sjednemo zajedno, ručamo, večeramo, družimo se, komuniciramo, i to je apsolutna istina – zaključila je Šerifovićeva.

(Puls online)