Ruše Šabanovu kuću u Krčedinu: Goca ni za živu glavu ne da vikendicu, prijeti im gastarbajter, a ovo je prava istina!

384

Kuća legendarnog Šabana Šaulića u Krčedinu se ruši, pišu neki mediji, ali Kurirov izvor blizak porodici Šaulić rekao je da se vikendica koja je bila omiljeno mjesto pjevača neće rušiti.

Naime, kako se navodi, pojavio se gastarbajter iz Njemačke koji ima plan da u Krčedinu gradi hotelski kompleks i to upravo na mjestu gdje je čuvena vikendica pokojnog Šabana.

Prema riječima izvora iz Krčedina, taj čovjek je spreman na sve, pa uveliko ubjeđuje komšije pokojnog Šabana da mu prodaju svoje placeve kako bi ostvario svoju zamisao, a na kraju planira da ubijedi i Gocu, prenose beogradski mediji.

– Znam da Goca ni za živu glavu neće dati tu kuću jer je ona najljepša uspomena na pokojnog Šabana pored pjesama koje je ostavio. Malo se više zaletio taj gastarbajter, misli da je Goca od juče i tikva bez korijena, ali neće mu to proći. Na silu i preko ucjena se ništa ne može. E sad, tamo su se u Krčedinu mještani uplašili jer im on prijeti i ucjenjuje ih, pa malo popuštaju pod pritiskom, ali sam siguran da Gordana neće dozvoliti da se uništi Šabanov raj na Dunavu – rekao je izvor za Scandal.

Međutim, izvor blizak porodici, otkrio je za Kurir da ove informacije nemaju nikakve veze sa istinom.

Izvor: Kurir