PRVA ŽENA ŽELJKA MITROVIĆA JE POZNATA PJEVAČICA: Rodila mu dvoje djece i svi je znate po VELIKOM HITU – ovako ona DANAS izgleda

215

Željko Mitrović je već dugi niz godina u skladnom braku sa Milicom sa kojom je dobio dvije kćerke, a poznato je da je prije nje bio zaljubljen i oženjen pjevačicom Sonjom Mitrović Hani.

Sonja je bila jedna od popularnijih pjevačica devedesetih godina, a svi je pamte po velikom hitu “Džip, džip”, ali i pjesmama “Otkini, bejbe”, “Kocka šećera” i mnogim drugim.

Iako je izgradila pjevačku karijeru, Sonja se naglo povukla sa scene i danas se rijetko pojavljuje u javnosti.

Sonja je bila u braku sa vlasnikom televizije “Pink” sa kojim je dobila dvoje djece – kćerku Sandru i sina Aleksandra. Poznato je i da su bivši supružnici u odličnim odnosima, a i da se pjevačica i Mitrovićeva sadašnja supruga Milica, fenomenalno slažu.

Pjevačica je o karijeri i porodici svojevremeno govorila za medije:

“Dok sam pjevala, nikada nisam odlazila na turneje koje su trajale po mjesec dana i trudila sam se da u svakom trenutku budem posvećena djeci i da od kuće ne odsustvujem duže od tri dana. Istina, u odgajanju svojih mališana imala sam nesebičnu pomoć Željkove i moje porodice, koje su bile i uvijek su tu kada je potrebno. Podrška porodice jeste nešto najosnovnije i oduvijek sam mrzila izraz samohrana majka”, govorila je tada.

Sonja Mitrović Hani se danas bavi produkcijom i aranžiranjem i sarađuje sa poznatim pjevačima.

Prisjetite se Sonje nekad i pogledajte kako ona sada izgleda:

foto: E-stock

(novi.ba/mondo)