Darko i ja nismo zajedno 4 mjeseca: Marina Gagić otvorila dušu i ispričala razloge raskida, ništa od svadbe!

285

Poslije dugo spekulacija o odnosu Darka Lazića i Marine Gagić, pjevačeva bivša vjerenica je sada ekskluzivno progovorila za Kurir da više nisu zajedno četiri mjeseca.

Ona je otkrila pravu istinu o njihovom odnosu nakon što je folker objavio niz fotografija na kojima je u društvu atraktivnih djevojaka sa kojima je bio na luksuznoj jahti.

Pjevač je nedavno ispričao čak i da su zakazali svadbu za 24. jun, a Marina je sada demantovala njegove tvrdnje i otkrila da već mjesecima nisu zajedno.

“Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno četiri mjeseca. On je slobodan čovjek, može da radi šta hoće. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar. Mislim da je krajnje vrijeme da se stavi tačka na ovo sve”, rekla je Marina za Kurir, a potom se osvrnula na sina Alekseja.

“Ja se osjećam odlično, konačno imam zasluženi mir sa svojim djetetom. Aleksej je najvoljenije i srećno dijete, ljubav mu se pruža non stop, u centru pažnje je u mojoj porodici” , ispričala nam je Gagićeva koja je riješila da stavi tačku na ovu priču.

Inače, sada su se pokazale istinitim informacije do kojih je Kurir došao prilikom posjete Darkovom rodnom mjestu Brestaču, kao i Pećincima gdje je Marina otišla nakon njihovog raskida.

“Moram da kažem da je sa mnom i Marinom sve u najboljem redu. Čeka vas nešto mnogo lijepo, da zapušimo ljudima uši. Mnogo smo lijepi zajedno, zato nas ljudi ogovaraju i prave spletke. Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli vjeridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedjelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta vjeridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gde nema svađe, nema ni ljubavi”, pričao je Lazić, želeći da prikrije raskid sa Marinom.

Izvor: Kurir