Karleuša poručila Popoviću da NAPUSTI “ZVEZDE GRANDA” – Pevačica spremna da krene za njim!

170

Večeras je još jedna uzbudljiv krug u takmičenju “Zvezda Granda”. Novica Bulatović se ove subote borio protiv čak dva kandidata, Dimitrija i Aleksandra Kalezića. Njihov mentor je Saša Popović lično, a ove subote njihov nastup je bio bolji nego ikad.

Nakon otpevane dve numere, bilo šest prema šest sa obe strane. S obzirom na to da su oba nastupa bila fenomenalna, žiri je imao tešku odluku. U preglasavanju je Novica nadjačao braću.

– Glasala sam za Novicu iako nisam oduševljena kako si pevao danas. Momci nas jesu zabavili danas, ali ti si bolji pevač, to mora da se zna – rekla je Bekuta.

Bosanac je imao isto mišljenje kada je Novica bio u pitanju, a onda se obratio braći:

– Kod ove dvojice je bio rad, pun pogodak i potpuno neočekivano za njih ovo. Bravo momci i vi zaslužujete aplauz. Vi ste deklarisani narodnjaci, ali ovo je bilo odlično.

– Ovde je samo bila stvar da li ću glasati za muziku i zabavu, ali i momci su bili odlični, ovo što radite sa Sašom je jako zabavno – bio je Marijin komentar.

Jelena je dala Novici glas jer je smatrala da će svi glasati za dvojku, a zatim se obratila Popoviću:

– Ti si toliko talentovan, svež, mlad u glavi, pun ideja, bezobrazan na najbolji mogući način… Neiskorišćen… Pogledaj šta radiš od ove dvojice. A što ti ne batališ “Zvezde Granda” i da otvoriš novu produkciju?

A onda su se svi nasmejali i rekli kako bi svi otišli sa njim u novu produkciju.

srbija danas