SIN NADEŽDE I TOME PANIĆA PORASTAO! Evo kako danas izgleda: Ponosna majka objavila sliku, A EVO ŠTA JE NAPISALA ISPOD, mnoge je rastužila

379

Bivši rijaliti učesnici i partneri Nadežda Biljić i Toma Panić započeli su svoju ljubav u rijaliti programu “Zadruga”, a potom i dobili i sina Longa.

Nadežda je često govorila o zdravstvenom stanju svog sina, te da jede na sondu, što se vremenom popravilo i on sada raste u zdravog dječaka.

Naime, Biljićeva se sada oglasila na svom Instagram profilu i emotivnim rečima se obratila Longu:

– Sine moj lijepi, najljepši na svijetu, sjećam se kada si se rodio koliko smo samo dijagnoza čuli, ne dao Bog nikome, od 1030g porastao si u pravog malog dječaka, naša ljubav je sve veća iz dana u dan svaki dan si sve lepši i zanimljiviji, neizmerno te volim i hvala ti što si mi donio drugu dimenziju u životu, tvoj osmijeh i samo tebi znan jezik je nešto najljepše što sam vidjela i čula. Obećavam ti da ćemo se potruditi da budeš dobar čovjek, školovan, kulturan i uspješan, hvala ti što si mi životu dao smisao i što si mali mazuljko! Voli te mama”, napisala je Nadežda u opisu fotografije i raznježila mnoge.

novi.ba