AYCA VARLIER STAVILA SILIKONE U USNE i GRUDI?

190

1000

Popularna turska glumica, Ayca Varlier koju imamo prilike gledati u ulozi Sabihe u seriji „Jesen“ koja se emituje na OBN TV, važi za jednu od najlepših žena u turskoj. Seksipil koji posjeduje je veoma zavidan a nedavno se našla u centru pažnje zbog novih grudi.
Prema pisanju medija u turskoj lijepa Ayca ima znatno veće i čvršće grudi nego ranije, ali još uvijek nije priznala da je otišla pod nož. Turska glumica gdje god da se pojavi mami muške uzdahe, ali moramo i priznati da dosta radi na sebi, izgleda sve bolje. Da li je ljubav, vježbe ili pak nešto treće razlog tome ne znamo.

Turski novinari su ipak uspjeli dobiti potvrdu od osobe koja je bliska popularnoj glumici a koja je potvrdila ovu priču o ugradnji silikona ali i negirala nedavne natpise u turskoj štampi da je Ayca u tajnoj ljubavnoj vezi sa Erkanom Petekkayom, koga nazivaju i turskim Georgem Clooneyem.

„Rijetko koja žena ima idealne grudi, neka veće, neka manje a one su inače dio tijela koji se mijenja vremenom i svaka od nas želi da izgleda savršeno. Ako nešto tako postoji! Najvažnije je da budu srazmjerne a to je Ayca i uspjela. One su odraz ženstvenosti, a to se posebno vidi kada žena nosi haljinu. Tako, da uradila je grudi ali nije ugradila silikon u usne niti je u tajnoj ljubavnoj vezi sa Erkanom. Ona je bliska prijateljica sa njim i njegovom porodicom. Osoba koja te priče pušta u janost je jedan totalni idiot.“ Prokomentarisala je priče vezane za popularnu glumicu njena prijateljica.

Sigurno je da će šarmantna glumica i dalje kao magnet privlačiti muške poglede a sada vjerovatno i ženske. Od nje bi i naše „javne ličnosti“ sigurno mogle da dosta toga nauče, a prvo i osnovno“ šta je umjerenost“!
Seriju „Jesen“ u programu OBN TV možete pratiti svaki radni dan od 21 sat.