“SVI GOSTI MORAJU BITI VAKCINISANI!” Anastasija Ražnatović puni 23 GODINE! Očekuje je NEVIĐENO IZNENAĐENJE!

230

Anastasija Ražnatović sutra puni 23 godine. Kako mediji prenose, Ražnatovićeva će na proslavu svog rođendana zvati samo vakcinisane goste.

Žurka će se održati u jednom beogradskom restoranu, ali joj se sprema i iznenađenje.

– Anastasija je celu situaciju sa koronom ozbiljno shvatila i nikada ne bi dozvolila da se na njenoj žurki razbukta virus. Zato je ona odlučila da pozove samo prijatelje koji su se vakcinisali. S obzirom da se ona druži uglavnom sa ljudima koji razmišljaju kao ona, na spisku zvanica se našlo oko sto zvanica – kaže izvor za Informer.

Kako mediji prenose, Anastasija je imala i posebnu želju kada je u pitanju muzika:

– Htela je da joj specijalni muzički gost na rođendanu bude jedna poznata naša pevačica čije pesme obožava. Nije želela da otkrije ko je u pitanju, jer hoće da to bude iznenađenje za sve zvanice – kaže izvor za pomenute medije.

Anastasijine goste na rođendanu zabavljaće pevačica Aleksandra Bursać. Prijatelji će dovesti gosta iznenađenja u trenutku kada bude duvala svećice. Inače, torta koju je slavljenica naručila posebno je pravljena po njenoj želji, kao i u bojama koje će biti u skladu sa dekoracijom prostora – otkriva izvor za Blic.