“ODVRATNE PJESME ALI DOBIO SI GLAS ZATO ŠTO SI DOBAR FRAJER” Karleuša i Marija iskrene, EVO ŠTA SU PORUČILE KANDIDATIMA

111

Prvi u duelu ove večeri predstavili su nam se Aleksandar Pralica (29) iz Beograda koji je bio u timu Đorđa Davida i Armin Huremović (26) iz Ljubljane čiji mentor je bila Viki.

Aleksandar se predstavio pjesmama “Pratiš me u stopu” i “Ne znam gde si”, dok je Armin otpevao “Umri u samoći” i “Bosanac”.

Rezultat na kraju duela je bio 5:1 u korist Armina.

– Huremović nije mogao da dolazi na probe, bila je zatvorena Slovenija, radili smo preko Vibera koliko smo mogli… – rekla je Viki.

– Ja sam dobila nervni slom, Pralice ovo nema veze sa tobom, repeticija ovih refrena ovo je druže direktno u ludnicu da se ide. Ja sam doslovno doživjela nervni slom – rekla je Marija.

– Baš kao što pjesma i kaže “Raspadam se”, raspao si se skroz – dodala je Snežana za Pralicu.

– Gledaoci u toj mjeri ne mogu to da osjete, zato što to na televiziji drugačije zvuči, ali ovdje u studiju je bio pakao – rekao je Popović.

– Kandidat broj dva, odabir pjesama mi je bio odvratan, dala sam ti glas samo zato što si dobar frajer – rekla je Karleuša.

– Ja sam mislio da niko neće dati glas, vidim da su se svi ućutali i reko ajde ja radi reda da dam glas. Nije tu velika razlika bila između vas dvojice večeras. Nemojmo sada na ovog drvlje i kamenje, a ovaj je isti bio. Nije bio dobar ni jedan ni drugi, ajmo da budemo realni – rekao je Bosanac.

– Armine, ja te pratim od početka, imaš potencijala i sa tobom može jako lijepo da se radi – zaključio je Mili.

Nakon ovoga žiri je nastavio raspravku, te su ustanovili da Arminu nije odgovarao izbor pesama, dok ga je Viki kao njegov mentor branila.

Izvor:Grand