DISKVALIFIKOVANA IZ TAKMIČENJA – Učesnica Zvezda Granda prošla kroz STRESAN PERIOD, a ovo je RAZLOG

277

Abida Milkunić, takmičarka “Zvezda Granda”, otkrila je da je zbog audicije za ovaj talent-šou diskalifikovana iz drugog, u kom je učestvovala.

Dok se još takmičila u jednom bosanskom šouu, saznala je da Saša Popović dolazi u njen grad, te nije mogla da propusti priliku da okuša sreću – što, međutim, nije naišlo na razumevanje druge produkcije.

– U tom takmičenju sam došla do šestog kruga, ali sam u međuvremenu saznala da se u Tuzli održava audicija za “Zvezde Granda”. Otišla sam da se prijavim i objavila na društvenim mrežama, što su naravno svi videli – počela je u “Zvezde Granda Specijalu” ona, pa nastavila:

– Nakon toga je usledio poziv iz ove druge produkcije da sam diskvalifikovana iz takmičenja zbog kršenja pravila – ispričala je, pa dodala da joj je ipak drago što se prijavila.

– Ne žalim ni za čim. Zadovoljna sam mojom mentorkom Anom Bekutom, zajedno biramo pesme i slažemo se – naglasila je Abida.

Inače, u “Zvezdama Granda” ispala je već u drugom krugu, ali je zlatnim glasom vraćena u takmičenje.

– Kada sam ispala iz šoua, rekla sam sebi da se neću više prijavljivati, ali kad mi je Ana Bekuta poslala poruku da sam vraćena zlatnim glasom, rekla sam: “Hajde, da im pokažem šta znam” – zaključila je Milkunićeva iz Živinica.

srbija danas